Făină de grâu tip Graham – 1 kg

5.50 lei

Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului integral, cu conținut maxim de cenușă de 2,2%. Conține gluten din grâu.
Valori nutriționale și energetice (medie, pentru 100 gr):
proteine = 10,96 g
carbohidrați = 74,58 g (fibre 11 g, zahăr 0,4 g)
lipide = 2,5 g (saturate 0,4 g)
val. energetică = 350,8 kcal
sodiu 1 mg

Descriere

Făina din grâu de tip Graham produsă de AgranoLand este o făină măcinată din grâu integral, cu granulozitate mare, indicată pentru prepararea produselor dietetice. Pâinea făcută din acest tip de făină Graham este mai densă, sățioasă, cu un aspect sănătos, având gust de cereale adevărate, fiind o alternativă la pâinea albă. Un alt avantaj este că această făină este foarte valoroasă din punct de vedere nutrițional, cu un aport ridicat de vitamine, minerale și fibre.

Fiind un produs 100% natural, făina de tip Graham conferă organismului numeroase beneficii, cum ar fi: oferă senzația de sațietate, potolește foamea, susține pierderea în greutatea și reglează funcția digestivă; este o sursă suficientă de fibre dietetice, vitamine B, vitamina E, minerale, fier, zinc și seleniu, antioxidanți, estrogeni de plante; produsele ce conțin făină graham au efect laxativ, reglând și tranzitul intestinal; pâinea de Graham nu îngrașă, având mai puțini carbohidrați decât cea albă tradițională.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.