AgranoLand a participat la Sana Bio Medica

AgranoLand a participat în perioada 15 – 17 aprilie 2016 la Sana Bio Medica, târgul dedicat sănătăţii cu produse şi servicii pentru un stil de viaţă sănătos, organizat în Promenada Mall Focșani.

În agitația zilelor de astăzi și în ritmul alert în care ne desfășurăm activitățile e foarte important să avem un regim alimentar bazat pe produse proaspete, naturale, provenite din surse sigure, produse care să nu conțină conservanți, amelioratori, diferite tipuri de E-uri sau tot felul de alte ingrediente care fac rău sănătății noastre pe termen lung.

Fie că sunt fructe, legume, cereale sau alimente rezultate din aceste produse, e obligatoriu să știm ceea ce consumăm, de unde provin și care sunt caracteristicele acestor produse. Rafturile magazinelor sunt pline de produse cu ambalaje care arată bine, care promovează ”bio” sau ”organic”, dar dacă le studiem compoziția avem surprize neplăcute în ceea ce privește ingredientele lor.

AgranoLand produce din cereale proprii doar produse naturale, sănătoase, care nu conțin niciun fel de amelioratori sau conservanți. De aceea promovăm sănătatea și încurajăm astfel de inițiative de conștienzizare și educare a consumatorilor față de produsele care ajută la un stil de viață sănătos.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.