Făină albă grâu AgranoLand

Făină albă grâu AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU ALBĂ SUPERIOARĂ 550 – PATISERIE

Făină albă grâuProdus 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 0,55%. Conține gluten din grâu.

Făina albă de grâu tip 550 de la AgranoLand oferă o savoare pură pentru o viață sănătoasă deoarece grâul nostru este bogat în proteine, vitamine și mulți alți nutrienți care sunt esențiali pentru corpul nostru.

Fiind un produs 100% natural, această făină are caracteristici deosebite de coacere și întrebuințări multiple, potrivindu-se excelent pentru aluaturi, pâine albă, produse de patiserie, torturi, prăjituri fine și alte dulciuri, dar și la închegarea supelor și a sosurilor.

 

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg și 40 Kg.

 

Făină albă grâu AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU ALBĂ 650 – PANIFICAȚIE

Făină albă grâuProdus 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 0,65%. Conține gluten din grâu.

Făina albă de grâu tip 650 de la AgranoLand oferă un gust deosebit pentru o viață sănătoasă deoarece grâul nostru este din producție proprie și este bogat în fibre, proteine și vitamine care sunt esențiale pentru corpul nostru.

Fiind un produs 100% natural,această făină are caracteristici deosebite de coacere și întrebuițări multiple, iar conținutul ridicat de proteine o face perfectă pentru pâine, pizza, focaccia sau produse de brutărie.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

 

Făină albă grâu AgranoLand
Produsele AgranoLand sunt 100% naturale, nu conțin amelioratori, coloranți sau alți componenți chimici, iar cerealele folosite sunt de cea mai bună calitate, obținute din producție proprie.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.