Faina BIO, alegerea sanatoasa pentru Sarbatori

Faina BIO dar și cea convențională marca AgranoLand, produsă de compania vrânceană V&G Oil 2002 SRL, este printre foarte puținele fabricate în România ce respectă în totalitate termenul de făină naturală, adică este un produs ce are în compoziția sa doar ceea ce are natura mai bun, în procesul ei de fabricație nefiind adăugat niciun altfel de ingredient artificial, de tipul amelioratorilor, afânătorilor, coloranților sau alți componenți chimici.

faina bioCerealele folosite în procesul de realizare al făinii naturale AgranoLand sunt 100% din producție proprie de pe câmpiile însorite ale Vrancei, fiind folosită o instalație modernă complet automatizată ce asigură cea mai înaltă calitate a făinii și trasabilitatea unui produs ce pleacă din bogăția naturii și ajunge la consumatorul final în cele mai bune condiții, fiind verificat și controlat pentru a avea garanția că este 100% natural, FĂRĂ adaosuri de amelioratori sau afânători.

 

Făina produsă sub marca AgranoLand acoperă toate gusturile și necesitățile, fiind un produs ideal atât pentru patiserie cât și pentru panificație sau brutărie, cu o gamă de făină convențională și o gamă de făină BIO certificată ecologic:

Făină ecologică

 • Faina BIO de grâu albă superioară 550 – Patiserie
 • Faina BIO de grâu  albă 650 – Panificație
 • Făină de grâu Spelta BIO albă 650 – Panificație
 • Făină de grâu Spelta BIO integrală 1750 (dietetică) – Panificație
 • Faina BIO de grâu integrală 1750 (dietetică) – Panificație
 • Faina BIO de grâu neagră 1250 – Panificație

Făină convențională

 • Făină de grâu albă superioară 550 – Patiserie
 • Făină de grâu albă 650 – Panificație
 • Făină de grâu integrală 1750 (dietetică) – Panificație
 • Făină de grâu neagră 1250 – Panificație
 • Făină de secară – Panificație

Făina din grâul Spelta BIO are un gust deosebit, mai intens, ce amintește de cel de nucă. Spelta este o cereală străveche, fiind folosită înainte de apariția grâului obișnuit, ce astăzi revine în actualitate, devenind din ce în ce mai populară și mai apreciată. Făina albă din grâu Spelta BIO are o aromă complexă, valorile ei nutriționale fiind net superioare celor ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Iar cea integrală din Spelta BIO conține multe fibre, și fiind un produs integral, are intacte toate substanțele nutritive, fiind mai hrănitoare și mai sănătoasă.

Făina din grâul BIO obișnuit, fie că este albă superioară 550 sau albă 650, are o calitate superioară și permanent controlată, producția ecologică conferindu-i toate vitaminele, fibrele și componentele hrănitoare de care avem nevoie într-o alimentație sănătoasă. Cea BIO integrală 1750 (dietetică) își păstrează toate proprietățile benefice și conținutul bogat deoarece acestea nu se pierd în procesul de rafinare. Fiind un aliment integral, această făină este una dintre cele mai sănătoase surse de energie. Făina BIO neagră 1250 are un conținut mare de fibre, este o sursă bună de antioxidanți din tărâța pe care o conține, oferind multe vitamine și minerale ce ajută la creșterea nivelului de imunitate al corpului și este o bună sursă de energie.

Gama de făină convenționlă produsă din grâu este bogată în fibre, proteine și vitamine ce sunt esențiale pentru corpul nostru, oferind un gust deosebit pentru o viață sănătoasă. Fie că este de tip albă superioară 550, albă 650, integrală 1750 (dietetică) sau neagră 1250, făina AgranoLand este 100% naturală, și datorită calităților ei este recomandată pentru o viață sănătoasă, cu caracteristici deosebite de coacere și întrebuințări multiple.

Făina de secară de la AgranoLand este 100% naturală și are multe beneficii pentru sănătate, pâinea de secară fiind recomandată mai degrabă decât pâinea obișnuită din faină albă sau chiar cea din făină neagră sau graham. Secara este o sursă bogată de substanțe nutritive, fibre alimentare și minerale, având un conținut scăzut de grăsimi saturate.

Vă recomandăm să încercați, să gătiți și să consumați produse alimentare făcute cu făina AgranoLand dacă doriți să aveți un stil de viață sănătos și echilibrat. Conținând doar ingrediente naturale și fără alți ingredienți artificiali, AgranoLand este sursa ta pentru o făină de calitate, proaspătă și sănătoasă.

Ambalate la 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg, sortimentele din gama de făină BIO și cea convențională să găsesc în magazinele AgranoLand din Focșani, Odobești, Țifești, Adjud, Năruja și magazinul de pe Șoseaua Vrancei KM6. De asemenea, puteți găsi aceste produse și în magazinele partenere AgranoLand sau în rețelele de supermarketuri din Vrancea.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.