Făină ecologică albă grâu AgranoLand

Făină ecologică albă grâu AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU BIO ALBĂ SUPERIOARĂ 550 – pentru PATISERIE

Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 0,55%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu.

Făină ecologică albă grâu AgranoLandFăina superioară albă de grâu BIO tip 550 de la AgranoLand este obținută din producție proprie, din grâu cultivat în condiții ecologice certificate. Această făină oferă o savoare pură și un gust bogat, producția ecologică conferindu-i toate vitaminele, fibrele și componentele hrănitoare de care avem nevoie într-o alimentație sănătoasă.

Calitatea acestui tip de făină BIO 100% naturală este una superioară și permanent controlată, este recomandată pentru aluaturi, pâine albă, produse de patiserie, torturi, prăjituri fine și alte dulciuri, dar și la închegarea supelor și a sosurilor.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

 

Făină ecologică albă grâu AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU BIO ALBĂ 650 – pentru PANIFICAȚIE

Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 0,65%. Conține gluten din grâu.

Făină ecologică albă grâu AgranoLandFăina albă de grâu tip 650 ecologică de la AgranoLand oferă un gust deosebit pentru o viață sănătoasă deoarece grâul nostru este din producție proprie și este bogat în fibre, proteine și vitamine care sunt esențiale pentru corpul nostru.

Fiind un produs 100% natural și certificat ecologic, această făină are caracteristici deosebite de coacere și întrebuițări multiple, iar conținutul ridicat de proteine o face perfectă pentru pâine, pizza, focaccia sau produse de brutărie.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

 

 

Produsele AgranoLand sunt 100% naturale, nu conțin amelioratori, coloranți sau alți componenți chimici, iar cerealele folosite sunt de cea mai bună calitate, obținute din producție proprie.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.