Făină ecologică albă grâu SPELTA AgranoLand

Făină ecologică albă grâu SPELTA AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU SPELTA BIO ALBĂ 650 – PANIFICAȚIE

Făină ecologică albă grâu SPELTA AgranoLandProdus 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 0,65%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu.

Făina albă 650 de grâu SPELTA ecologic de la AgranoLand are un gust deosebit, mai intens, care amintește de cel de nucă. Acest tip de grâu, numit și Alac, este o cereală străveche care astăzi devine din ce în ce mai popular și mai apreciat.

Fiind un produs 100% natural, această făină provine din grâu SPELTA ecologic din producția proprie care aduce beneficii de excepție pentru organism, beneficii ce provin din multitudinea de substanțe nutritive pe care le conține: mangan, fosfor, magneziu, cupru, fibre, proteine, vitaminele A,E, complexul vitaminic B și niacina (vitamina PP).

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

 

Făină ecologică  albă grâu SPELTA AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU SPELTA BIO INTEGRALĂ 1750 (DIETETICĂ) – PANIFICAȚIE

Făină ecologică albă grâu SPELTA AgranoLandProdus 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 1,75%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu.

Făina integrală tip 1750 (dietetică) de grâu SPELTA ecologic de la AgranoLand are o aromă complexă, iar valorile ei nutriționale sunt net superioare față de cele ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale.

Cu un gust deosebit ce amintește de nucă, această făină integrală BIO conține multe fibre și are intacte toate substanțele nutritive, este mai hrănitoare și mai sănătoasă, dând o savoare deosebită preparatelor de panificație.

 Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

Produsele AgranoLand sunt 100% naturale, nu conțin amelioratori, coloranți sau alți componenți chimici, iar cerealele folosite sunt de cea mai bună calitate, obținute din producție proprie.

 

 

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.