Făină ecologică integrală grâu AgranoLand

Făină ecologică integrală grâu AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU BIO INTEGRALĂ 1750 (DIETETICĂ) – PANIFICAȚIE

Făină ecologică integrală grâu AgranoLandProdus 100% natural obținut prin măcinarea grâului ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 1,75%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu.

Făina integrală tip 1750 (dietetică) de grâu ecologic de la AgranoLand are o mulțime de proprietăți care joacă un rol important în regimul de viață sănătos. Conține multe elemente nutritive, vitamine, antioxidanți, calciu, fier, magneziu și fibre alimentare.

Fiind un produs 100% natural din grâu BIO din producție proprie, această făină își păstrează toate proprietățile benefice și conținutul bogat deoarece acestea nu se în pierd în procesul de rafinare. Fiind un aliment integral, această făină este una dintre cele mai sănătoase surse de energie.

 

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

Făină ecologică integrală grâu AgranoLand

 

FĂINĂ DE GRÂU BIO NEAGRĂ 1250 – PANIFICAȚIE

Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 1,25%. Conține gluten din grâu.

Făina de grâu neagră de la AgranoLand este 100% naturală și datorită calitaților ei este foarte bună pentru o viață sănătoasă. Are un conținut mare de fibre ceea ce conferă sațietate produselor făcute din această făină, previne afecțiuni ale colonului datorită conținutului în fibre insolubile și este o sursă bună de antioxidanți din tărâța pe care o conține.

Acest produs conține multe vitamine și minerale (vitamine de tip B, E, fier) care ajută la creșterea nivelului de imunitate al corpului și este o bună sursă de energie.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg

 

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.