Făină secară AgranoLand

Făină secară AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU INTEGRALĂ 1750 (DIETETICĂ) – PANIFICAȚIE

Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 1,75%. Conține gluten din grâu.

Făina de grâu integrală 1750 (dietetică) de la AgranoLand are o mulțime de proprietăți care joacă un rol important în regimul de viață sănătos. Conține multe elemente nutritive, vitamine, antioxidanți, calciu, fier, magneziu și fibre alimentare.

Fiind un produs 100% natural, această făină își păstrează toate proprietățile benefice și conținutul bogat deoarece acestea nu se în pierd în procesul de rafinare. Fiind un aliment integral, această făină este una dintre cele mai sănătoase surse de energie.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg și 40 Kg.

 

Făină secară AgranoLand

FĂINĂ DE GRÂU NEAGRĂ 1250 – PANIFICAȚIE

Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 1,25%. Conține gluten din grâu.

Făina de grâu neagră de la AgranoLand este 100% naturală și datorită calitaților ei este foarte bună pentru o viață sănătoasă. Are un conținut mare de fibre ceea ce conferă sațietate produselor făcute din această făină, previne afecțiuni ale colonului datorită conținutului în fibre insolubile și este o sursă bună de antioxidanți din tărâța pe care o conține.

Acest produs conține multe vitamine și minerale (vitamine de tip B, E, fier) care ajută la creșterea nivelului de imunitate al corpului și este o bună sursă de energie.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg și 40 Kg.

 

Făină secară AgranoLand

FĂINĂ DE SECARĂ – PANIFICAȚIE

Făină secarăProdus 100% natural obținut prin măcinarea secarei, cu conținut maxim de cenușă de 0,9%. Conține gluten.

Făina de secară de la AgranoLand este 100% naturală și are multe beneficii pentru sănătate fiind produsă din cerealele proprii. Pâinea de secară este recomandată mai degrabă decât pâinea obișnuită din faină albă sau chiar cea din făină neagră sau graham.

Secara este o sursă bogată de substanțe nutritive, fibre alimentare și minerale, având un conținut scăzut de grăsimi saturate. Produsele de panificație din secara ajută la menținerea greutății corporale, favorizează procesul de digestie datorită fibrelor alimentare ce elimină toxinele din corp, iar fitonutrieții din secară combat celulele canceroase.

Mod de ambalare: 1 kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg și 40 Kg.

 

Produsele AgranoLand sunt 100% naturale, nu conțin amelioratori, coloranți sau alți componenți chimici, iar cerealele folosite sunt de cea mai bună calitate, obținute din producție proprie.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.