Grâul SPELTA, o alternativă cu beneficii deosebite

Grâul Spelta produs de AgranoLand este un tip de grâu care aduce beneficii excepționale organismului, fiind din ce în ce mai popular și mai apreciat.

Beneficiile acestui grâu Spelta derivă din multitudinea de substanțe nutritive pe care le conține: mangan, magneziu, fosfor, cupru, proteine, fibre, vitaminele A, E, B1, B2 și niacina (vitamina PP).

Acest tip de grâu, care este o rudă cu grâul obișnuit, este ușor digerabil datorită proteinelor pe care le are în componență și a structurii amidonului. Substanțele sale nutritive sunt mai ușor asimilate pentru că au o solvabilitate deosebită în apă, ceea ce înseamnă că procesul de digerare este mai eficient și mai puțin intens, fiind recomandat acest grâu Spelta în alimentația copiilor mici și a bolnavilor mai în vârstă.

Faina din graul Spelta produsa de AgranoLand este un remediu natural excelent pentru consum, cu substante nutritive pentru o alimentatie sanatoasa.Grâul Spelta poate fi utilizat la fel ca și grâul obișnuit, pentru făina necesară fabricației de pâine, paste, prăjituri sau alte tipuri de patiserie, dar comparativ cu grâul comun, grâul Spelta are un conținut mai ridicat de substanțe minerale și de vitamine, un conținut mai mare de grăsimi sănătoase (acizi grași nesaturați), preia mai puține metale grele din mediul înconjurător.

Beneficiile consumului de produse făcute din grâu Spelta sunt numeroase datorită compoziției complexe de vitamine, minerale și substanțe active și putem aminti: ajută în tratarea bolilor degenerative, a neurodermitelor la copii, a bolilor de piele, reduce riscul cancerului la sân, stimulează activitatea rinichilor, reduce riscul de boli cardiovasculare, a apariției de astm la copii, are efect de stimulare a imunității, este antiinflamator și ajută la tratarea tulburărilor metabolismului și a digestiei.

Făina din grâul Spelta aduce ca aspect cu cea de secară, dar cu un gust puțin mai dulce, cu o ușoară aromă de nucă și o textură mai pufoasă, care are tendința de a crea un aluat crocant, care nu devine tare sau cauciucat.

Vă recomandăm faina AgranoLand produsă din grâul Spelta pentru că este un remediu natural excelent care, spre deosebire de celelalte specii de grâu, conține substanțe nutritive, optim dozate și echilibrate, pentru o alimentație sănătoasă.

 

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.