Produse gustoase si sanatoase din faina ecologica

Faina ecologica este un subiect actual pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă și ne gândim cu toții deja la mirosul îmbietor de cozonaci, de prăjituri, plăcinte și tot felul de bunătăți făcute prin panificație sau patiserie. Iar gospodinele își pregătesc și ele cămara cu cele necesare, printre care făina este una dintre cele mai importante componente.

Pe piața noastră sunt mai multe tipuri de făină, toate cu etichete frumoase și mesaje ademenitoare care te fac să vezi deja încă din magazin cum crește ca în povești cozonacul sau prăjitura pe care urmează să o gătești. Doar că majoritatea produselor de la raftul cu făină conțin amelioratori, afânători, diverse adaosuri care creează această creștere arficială, care doar încântă privirea deoarece calitatea și senzația după ce le consumă au de suferit prin acele ajustări.

faina ecologicaNoi, la AgranoLand producem faina ecologica de grâu doar din cerealele proprii, atent selecționate, urmărind traseul produsului încă de la pregătirea terenului, la semănat, recoltat și până la moara ecologică. Astfel făina noastră are o trasabilitate exactă, calitatea ei fiind 100% naturală, fără adaosuri, afânători sau amelioratori.

Pentru produse de cea mai bună calitate, sănătoase și hrănitoare, vă recomandăm următoarele tipuri de făină ecologică marca AgranoLand:

– făină de grâu BIO albă superioară tip 550 pentru patiserie.
Este obținută din producție proprie, din grâu cultivat în condiții ecologice certificate. Acestă făină oferă o savoare pură și un gust bogat, producția ecologică conferindu-i toate vitaminele, fibrele și componentele hrănitoare de care avem nevoie într-o alimentație sănătoasă.
faina ecologicaCalitatea acestui tip de făină BIO 100% naturală este una superioară și permanent controlată, este recomandată pentru aluaturi, pâine albă, produse de patiserie, torturi, prăjituri fine și alte dulciuri, dar și la închegarea supelor și a sosurilor.

– făină de grâu BIO albă tip 650 – panificație
Această făină oferă un gust deosebit pentru o viață sănătoasă deoarece grâul nostru este doar din producție proprie și este bogat în fibre, proteine și vitamine care sunt esențiale pentru corpul nostru.
Fiind un produs 100% natural și certificat ecologic, această făină are caracteristici deosebite de coacere și întrebuițări multiple, iar conținutul ridicat de proteine o face perfectă pentru pâine, pizza, focaccia sau produse de brutărie.

Încercați și consumați produsele care provin doar din ceea ce ne dă natura, faina ecologica de la AgranoLand fiind o alternativă sănătoasă și o sursă de energie pentru fiecare dintre noi.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.