Produse naturale – AgranoLand este sursa ta

Produse naturale. Unde le găsim? Cum le consumăm? Ce încredere avem în producătorii care susțin că livrează doar produse naturale?

Piața este saturată de tot felul de produse, care mai de care cu etichete atrăgătoare, dar care conțin ingrediente care dau aspectul sau senzația de natural. E greu să realizezi produse naturale 100%, să păstrezi materia primă în condiții optime, să procesezi, să ambalezi și să vinzi produsele așa cum sunt ele, de la mama natură.
Dar nu imposibil.

Imagine cu silozurile in care sunt depozitate produse naturale recoltate de AgranoLand.

Imagine cu tractoarele folosite pentru a recolta produse naturale AgranoLand.

Imagine cu silozurile in care sunt depozitate produse naturale recoltate de AgranoLand.

Imagine cu produse naturale procesate de AgranoLand.

Imagine cu magazinele in care se vand produse naturale AgranoLand.

Noi la AgranoLand facem totul, de la pregătirea terenului până la ambalarea produsului final, lucrând cu natura la fiecare pas. Lucrăm doar pe terenurile noastre, folosim pentru însămânțare doar cerealele noastre pe care le-am produs cu un an înainte, nu lucrăm cu intermediari. Folosim tehnologie de ultimă generație, complet automatizată, certificată ecologic.

Scopul nostru este să cultivăm și să recoltăm produse de cea mai bună calitate, lăsând în același timp terenul sănătos pentru următoarea generație. Pentru noi, gustul adevărat, nutriția sănătoasă și un teren agricol protejat merg mână în mână, nu pot fi unul fără celălalt.

NEWSLETTER
Abonează-te la newsletter și vei fi mereu la curent cu sfaturile, rețetele și promoțiile noastre.