Agricultura ecologică înseamnă a realiza produse BIO sau organice, adică cu respect pentru natură, echilibru, sănătate, cu păstrarea savorii locale și a mărcii celui care o produce. Avem cel puțin 6 motive pentru a alege agricultura ecologică și de a trăi sănătos, cu o alimentație bogată și echilibrată pentru toată …
continuare

Făină secară AgranoLand FĂINĂ DE GRÂU INTEGRALĂ 1750 (DIETETICĂ) – PANIFICAȚIE Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 1,75%. Conține gluten din grâu. Făina de grâu integrală 1750 (dietetică) de la AgranoLand are o mulțime de proprietăți care joacă un rol important în regimul …
continuare

Făină albă grâu AgranoLand FĂINĂ DE GRÂU ALBĂ SUPERIOARĂ 550 – PATISERIE Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului, cu conținut maxim de cenușă de 0,55%. Conține gluten din grâu. Făina albă de grâu tip 550 de la AgranoLand oferă o savoare pură pentru o viață sănătoasă deoarece grâul nostru …
continuare

Făină ecologică integrală grâu AgranoLand FĂINĂ DE GRÂU BIO INTEGRALĂ 1750 (DIETETICĂ) – PANIFICAȚIE Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 1,75%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Făina integrală tip 1750 (dietetică) de grâu ecologic de la AgranoLand …
continuare

Făină ecologică albă grâu SPELTA AgranoLand FĂINĂ DE GRÂU SPELTA BIO ALBĂ 650 – PANIFICAȚIE Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 0,65%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Făina albă 650 de grâu SPELTA ecologic de la …
continuare

Făină ecologică albă grâu AgranoLand FĂINĂ DE GRÂU BIO ALBĂ SUPERIOARĂ 550 – pentru PATISERIE Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului ecologic, cu conținut maxim de cenușă de 0,55%. Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Făina superioară albă de grâu BIO tip 550 de la …
continuare

Faina BIO dar și cea convențională marca AgranoLand, produsă de compania vrânceană V&G Oil 2002 SRL, este printre foarte puținele fabricate în România ce respectă în totalitate termenul de făină naturală, adică este un produs ce are în compoziția sa doar ceea ce are natura mai bun, în procesul ei …
continuare

Faina ecologica este un subiect actual pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă și ne gândim cu toții deja la mirosul îmbietor de cozonaci, de prăjituri, plăcinte și tot felul de bunătăți făcute prin panificație sau patiserie. Iar gospodinele își pregătesc și ele cămara cu cele necesare, printre care făina …
continuare

AgranoLand a participat și la această ediție a târgului INDAGRA, cel mai mare și mai important eveniment agricol din România. A fost un bun prilej pentru a ne întâlni cu parteneri, clienți și persoane interesate de o viață sănătoasă printr-o alimentație cu produse naturale, așa cum ni le-a dat natura. …
continuare

Producătorii din agricultura convențională spun că nu sunt suficiente dovezi cum că producția agricolă ecologică este mai bună pentru mediul în care trăim. Dar să vedem câteva argumente: 1 – agricultura ecologică nu contaminează solul și apa. Deoarece prin metoda ecologică de a realiza produse agricole se interzice strict utilizarea …
continuare

Blog
NEWSLETTER